Защо е по-добре да поръчвате онлайн?


Светът се върти все по-бързо и онлайн услугите са неизменна част от нашето ежедневие, помагат ни да вършим работата си по-прецизно, да развиваме продуктите и портфолиото си и да отговаряме по-добре на изискванията на нашите клиенти по всяко време на денонощието.

Ето защо искаме да ви кажем, че благодарение на дългогодишния ни опит и прилагането на световните тенденции не спираме да оптимизираме онлайн процесите си за поръчки и доставки, за да може по-удобно, по-бързо и по-лесно да планирате вашите празници, а ние нашата работа.

Въпреки това ние държим на връзката на живо с нашите клиенти, дългите разговори и малките детайли и винаги сте добре дошли в нашите сладкарници, където комфортно може да изпиете любима напитка, да опитате от нашите пресни изкушения и да споделите време с приятели през всеки сезон.

За всичко останало ще сме благодарни, ако ни подкрепите и правите вашите поръчки онлайн през zaharo.bg.

Ако все още не сте убедени, ето няколко причини, защо това е по-добре:
 

  1. Спестява ви време.

Вече няма нужда да отделяте от свободното си време, за да дойдете до наш обект, да се чудите дали ще получите информацията, която търсите или пък дали ще има опашка и наш служител ще може да отдели време да ви отговори на всички въпроси.
Да поръчаш онлайн е много по-бързо и разумно: просто влезте в сайта на zaharo.bg през компютър или телефон, разгледайте всичко, което предлагаме и селектирайте продукт. Може да разчитате, че обновяваме и качваме цялата информация на сайта си ежедневно и при селекция на продукт ви даваме възможност да опишете детайлите и вашите желания, след което остава просто да натиснете “поръчай”, да изберете дата и час за доставка и voila!
Това действие спестява от вашето време и ни помага да проследяваме всички поръчки безпроблемно, да ги изпълняваме по най-добрия и ефективен начин и да имаме повече време, за да предоставяме все по-добра услуга на клиентите си.
 

  1. По-удобно е:

Няма нужда да планирате времето си, за да се разходите до наша сладкарница, особено ако вали дъжд или е студено, или пък да се съобразявате с нашето работно време.
Може спокойно да отделите няколко минути да влезете в сайта ни през телефон или компютър, когато вие поискате, по което и да е време на денонощието, откъдето и да е. В сайта ни има всички наши продукти и описание към тях, просто си харесвате каквото искате, описвате вашите желания в посочените полета и поръчвате. Бъдете сигурни, че нашите служители веднага отразяват и преглеждат поръчката ви внимателно и ще се свържат с вас по телефон или имейл до 24ч., за да потвърдят, че всичко е наред.
 

  1. По-лесно е:

Разгледайте нашия обновен сайт zaharo.bg и ще видите колко удобно е всичко. Доказано е, че ако поръчвате онлайн, всичко става много бързо, буквално за няколко минути може да направите поръчка за ваш скъп повод и да сте сигурни, че ще пристигне точна на време, прясна и добре опакована. За да си спестите още време, използвайте търсачката в сайта, като въведете името или ключова дума на продукт, който ви интересува и настроите филтрите, за да ви се появят директно артикулите, които търсите.
Избирате си продукт, било то торта, солен кетъринг, парти артикули или нещо друго; селектирате количество, съдържание, време за доставка; записвате допълнителни желания или надпис в посоченото поле и остава само да изберете час и място за доставка.
Ние винаги потвърждаваме направените поръчки като ви изпращаме имейл, за да сте спокойни, че работим за вас.
Сайтът ни е направен така, че да не се объркате и да може лесно и приятно да преминете през целия процес на поръчка. Само трябва да опитате.
 

  1. Не може да сгрешите:

Не се притеснявайте, че може нещо да объркате. Нашият сайт е разработен така, че да ви посочва автоматично, ако някъде има допусната грешка или липсва информация.
Ние винаги сме на разположение, ако имате нужда от съдействие, за да се свържете с нас просто използвайте чата в долния десен ъгъл на сайта или се обадете на някой от посочените телефони.

Опитайте още сега!
 

  
 

Проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и Проект: „Повишаване на производствения капацитет на "Захаро" ООД“ 

Снимка
европейски фонд

   

logo

   Flag

 

 

    „Захаро“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-0448-C01 по проект „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 ” финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID, постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Общата стойност на проекта е 150 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%, от които 127 500.00 лв. европейско и  22 500.00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 03.02.2021 г. и е с продължителност 3 месеца.


 


 

  
   “Захаро” ООД  обявява процедура за избор на изпълнител с Публична покана съгласно ЗУСЕСИФ и ПМС 160/2016, с предмет: Доставка и въвеждане в експлоатация на технологично оборудване за сладкарската промишленост с три обособени позиции:

 

Обособена позиция № 1 "Доставка на производствено оборудване за сладкарската промишленост: Миксер (1 вид) – 1 брой ; Миксер (2 вид) – 2 броя ; Машина за крем – 1 бр. ; Машина за производство на сладки – 1 бр. ; Тестомесачка – 1 бр. ; Ламинатор за многолистни теста – 1 бр. ; Машина за мелене на ядки – 1 бр. ; Темперираща машина – 1 бр.

Обособена позиция № 2 "Доставка на производствено оборудване за сладкарската промишленост: Конвекторна печка – 1 бр. ;Ротационна фурна – 1 бр. ; Модулна фурна подова– 1 бр.“

Обособена позиция № 3: Доставка на производствено оборудване за сладкарската промишленост: Миялна машина – 1 бр. "

 

Процедурата е във връзка с изпълнение на проект № BG16RFOP002-2.035-0002-C01 с наименование „Повишаване на производствения капацитет на "Захаро" ООД“ по процедура МИГ ПОМОРИЕ – МЯРКА 12: “КАПАЦИТЕТ ЗА РАСТЕЖА НА МСП” , код на процедурата BG16RFOP002-2.035 по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.

 

Подаването на оферти става само онлайн чрез системата ИСУН2020

 

Документацията на процедурата е достъпна в изброените долу файлове.

 


     

Проект: „Повишаване на производствения капацитет на "Захаро" ООД“ 

 

 

 

Flaglogo

 

 

 

 

От 22.08.2019 г.  „ЗАХАРО“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.035-0002-C01.

Проектът: „Повишаване на производствения капацитет на "Захаро" ООД“ се финансира по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, приоритетна ос „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, процедура  BG16RFOP002-2.035 „МИГ ПОМОРИЕ – МЯРКА 12: “КАПАЦИТЕТ ЗА РАСТЕЖА НА МСП”“

Общата стойност на проекта е в размер на 326 201.00     лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 90% - 293 580.90 лв.

Размерът на европейското съфинансиране на проекта възлиза на 249 543.76   лв., а на националното съфинансиране – 44 037.14 лв.

Целта на проектното предложение е постигане на положителен ефект върху развитието на устойчива пазарна конкурентоспособност на „ЗАХАРО“ ООД, като предприятие на на територията на МИГ Поморие, чрез повишаване на производителността и експортния му потенциал.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  Проект BG05M90P001-1.053-0001-C01 „Повишаване на квалификацията и компетентностите на служителите  на Захаро ООД“

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 - 2020, чрез ВОМР процедура за подбор на проекти № BG05M9OP001-1.053 - МИГ Поморие - Мярка 8 "Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи"

Съобщение: Захаро ООД спечели проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 - 2020, чрез ВОМР процедура за подбор на проекти № BG05M9OP001-1.053 - МИГ Поморие - Мярка 8 "Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи", Проект BG05M90P001-1.053-0001-C01 „Повишаване на квалификацията и компетентностите на служителите  на Захаро ООД”.

 

 

На 10.07.2019 г.  между Министерството на труда и социалната политика, представлявано от Зорница Русинова – заместник – министър,  Захаро ООД, представлявано от Радостин Самаров – управител и МИГ Поморие“, се подписа първия тристранен Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 - 2020, чрез ОМР процедура за подбор на проекти BG05M9OP001-1.053 - МИГ Поморие - Мярка 8 "Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи".

 

На 26.09.2019, Ръководството на фирмата, съвместно със своите партньори по изпълнение на Дейност: Информация и публичност и в изпълнение на условията и изискванията, описани в Единен наръчник на бенефициента за прилагане на правилата за информация и комуникация 2014-2020 г., проведе информационна среща за стартитане на проекта.

 

Основни цели:

Целите на проекта на „Захаро“ ООД са свързани с подобряване на професионалната компетентност и капацитет на служителите на Захаро ООД  за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията, а именно:

- Повишаване професионалната компетентност на заетите от целевата група /Заети лица над 54 год. и заети лица със средно или по-ниско образование. / чрез подобряване на квалификацията и/или валидиране на придобитите компетенции

- Повишаване капацитета на служителите от целевата група  чрез повишаване на ключовите им компетенции;

- Повишаване конкурентноспособността на организацията чрез  въвеждане на система за самообучение и собствена система за вътрешно - фирмено обучение с цел постигане на по-висока и по-качествена заетост;

- повишаване адекватността на уменията и знанията, съобразено с актуалните нужди на фирмата, за да се повиши производителността на труда  и за да се създадат условия за устойчива заетост.

- Подпомагане процеса на формиране на човешкия капитал

 

Дейности по проекта:

Проектното предложение е насочено към  предоставяне на обучения на работното място на служителите на Захаро ООД, с цел повишаване на конкурентоспособността и устойчивостта на компанията. С оглед постигането й, компанията ще реализира следните дейности:
- Дейност 1 "Предоставяне на обучение за повишаване и/ или за придобиване на нова професионалната квалификация за заетите в Захаро ООД".  Ще бъдат обучени  общо 45 заети в компанията - 15 заети по част от професия:  "Продавач - консултант" (код 341020), специалност "Продавач - консултант" (код 3410201) - втора квалификационна степен; 20 заети по част от професия: "Хлебар - сладкар" (код 541030), специалност "Производство на сладкарски изделия" (код 5410302) - втора квалификационна степен; 10 заети по част от професия: "Хлебар - сладкар" (код 541030), специалност "Производство на хляб и хлебни изделия" (код 5410301) - втора квалификационна степен;
- Дейност 2 "Предоставяне на обучение за придобиване на ключови компетентности за заетите в Захаро ООД“, Ще бъдат обучени  общо 46 заети в компанията - 26 заети по КК2 "Общуване на чужди езици - Английски език" , три нива на обучение,  20 заети лица по КК "Дигитална компетентност" - 45 учебни часа 
- Дейност 3 "Въвеждане на система за самообучение и въвеждане на собствена система за вътрешно - фирмено обучение в Захаро ООД ".
Очакваните резултати от реализацията на проекта са осигуряването на достъп до съвременни методи на обучение, създаване на мотивация за саморазвитие и самоусъвършенстване, подобряване производствения капацитет и  ефективността на служителите, адаптивност и гъвкавостта на служителите на пазара на труда,устойчиво развитие на компанията - кандидат 

 

Размер на безвъзмедната финансова помощ – 68 310.00  лева.

Период за изпълнение на проекта – 24 месеца

 

Целите на проектното предложение са в съответствие с Приоритет 3 на СВОМР: “Насърчаване на социалното приобщаване и намаляване на бедността” и по-специално Специфична цел 3.1 “Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места”, както и са насочени към насърчаване на заетостта и конкурентоспособността на територията на МИГ Поморие. 
Отговарят на Специфична цел 1: Увеличаване броя на заетите лица над 54 г. с придобита и/или с подобрена професионална квалификация и/или ключови компетентности; Специфична цел 2: Увеличаване броя на заетите лица със средно и по-ниско образование, придобили нови знания и умения. 
Успешната реализацията на проекта и постигането на заложените цели директно ще допринесе за постигане на Общата цел на Схемата .

 

Снимка
dsc_0056.jpg
Снимка
DSC_0058
Снимка
DSC_0059
Снимка
DSC_0065
Снимка
DSC_0066
Снимка
viber_изображение_2019-10-04_13-44-04111