За нас


Снимка
за нас

Кампания 30 години Захаро.


Валидност на офертите: 1-30.11.2021.

  • Може да се възползвате от 10% отстъпка за всяка една поръчка направена в сайта и платена онлайн (БЕЗ плащане в търговски обект).

Използвайте код: promo10         преди да финализирате поръчката.

 

  • Във всички търговски обекти на фирмата може да получите подарък мъфин, ако направите покупка или поръчка на стойност над 30лв. 

Очакваме Ви!

   Фирма „Захаро” е основана през 1991 г. в гр. Поморие с основен предмет на дейност - производство на пресни сладкарски изделия. Създадена в началото като семейна фирма, днес „Захаро” е успешно развиващ се бранд с 30-годишен опит в сладкарството. Екипът наброява повече от 80 човека, които идват всеки ден с удоволствие и желание за работа. Производствената база е професионално и модерно оборудвана, съобразна с високите международни стандарти. 
  Концепцията на фирмата е занаятчийско производство – всичко се изработва прецизно на ръка от майстори с богат опит зад гърба си - от стандартните торти за витрина, мини сладките, сладкишите, бисквитите и гризините до извайването на празничните торти за различни поводи. Всички продукти се създават с много любов и отношение към детайлите. 
  В производството се влагат винаги пресни и висококачествени продукти. „Захаро“ работи със суровини от проверени и сертифицирани доставчици. Пресни яйца, прясно мляко, млечна сметана, краве масло, пресни плодове и висококачествен шоколад са основни продукти, които се влагат всеки ден в сладките изкушения. Технологията на производство не включва процес на замразяване в нито един етап от него.
 В почерка на „Захаро“ се преплитат традиции и новаторски дух. Сладкарите работят по утвърдени с години рецепти, съчетани с актуалните тенденции. Екипът обединява професионализма на дългогодишния опит и креативността на талантливи млади хора.
  Продуктите с марката „Захаро“ са символ на високо качество на разумна цена.

Снимка
производство
Снимка
Производствен Цех "Захаро"

Производствен цех "Захаро"