Несебър, кафе-сладкарница


несебър
Несебър, кафе-сладкарница

Телефон на обекта: 0876 015 033
Телефон национален: 0700 17 717

Празнично работно време
03.03. (нд)   почивен ден
04.03. (пн)   10:00 - 17:00

Работно време

Понеделник-Събота 09.00 - 18.30

Неделя 10.00 - 17.00