Условия за ползване


Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да преминете към поръчването на продукти от уебсайта zaharo.info

Общи условия за ползване на zaharo.info:
Уебсайтът zaharo.info е интернет магазин. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от Захаро сладкарски изделия. Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между от Захаро (наричан по-долу zaharo.info) и потребителите на електронни услуги, намиращи се на домейн zaharo.info Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на zaharo.info продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители. Захаро си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително предупреждение или анонсиране.

Регистрация

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас, има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка. Захаро НЯМА да изпълни Вашата заявка, когато предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни
Захаро се задължава да защитава предоставената при регистрацията в уебсайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.


Авторски права
Захаро Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на zaharo.info, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин zaharo.info и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този уебсайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП
Съгласно ЗЕТ и ЗЗП zaharo.info е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

  • Име и адрес на фирмата – Поморие, ул. "Княз Борис I" N102, фирмен магазин “Захаро”,тел 0879 878 211, e-mail:eshop@zaharo.info

Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне. Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин zaharo.info е Комисията за защита на потребителите. Всички цени на продуктите, указани в уебсайта zaharo.info, са в лева с включено ДДС и важат за 1 брой. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите, нея може да видите на страницата Срокове и доставки. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Коментари и оценяване
Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на zaharo.info. Не носим отговорност за достоверността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на уебсайта, след регистрация или въвеждане на име и валиден имейл адрес. Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на уебсайта zaharo.info. Няма да се публикуват и ще се премахват всички коментари от уебсайта, които представляват:

  • търговска реклама
  • нецензурни изрази
  • обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
  • порнографско съдържание
  • лични данни
  • URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Zaharo.info си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.

Рекламации
Поръчка може да бъде отказана в срок от 24 часа до започване срока на изработка на продукта / поръчката. Ако срокът е спазен, се възстановява цялата сума по направеното плащане. Ако срокът не е спазен и поръчката не е изработена изцяло, се възстановява само 50% от цялата стойност на поръчката, която вече е платена предварително от клиента.
В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.


ВАЖНО!
Моля обърнете внимание, че Вашата поръчка ще очаква потвърдено плащане, след което ще бъде обработена. Потвърждение за плащането ще получите на посочения емайл. Моля свържете се с нас ако имате върпоси.

...